torstaina, huhtikuuta 23, 2009

Saat sen mistä luovut

Uskomatonta, miten nopeasti kaikki voi muuttua. Lähdimme iltapäivällä koko porukalla tutustumaan Osho Nisargaan ja sieltä tiibetiläiseen Norbulingka-instituuttiin. Ihana päivä, kaikin puolin. Taas elämä näytti, miten homma toimii: päästä irti halusta ja vaatimuksista, niin saatat saada juuri sen mistä luovuit.

Eilisen fiaskon jälkeen harjoittelin illalla Adimin kanssa. Piirsimme Eneagrammia ilmaan, tankkasimme numeroita ja kävimme läpi “katkot”: ensin lähtee kakkonen, sitten nelonen, vitonen, seiska ja kasi. Ilta sujui luontevassa, kaverillisessa hengessä.

Olin janonnut Adimin huomiota kolmen päivän ajan ja heti kun lakkasin haluamasta, se annettiin minulle. Tänään “luokkaretkellä” olimme taas omassa suloisessa energiakuplassamme, hakeuduimme toistemme seuraan, otimme valokuvia toisistamme ja koskettelimme aina tilaisuuden tullen. Jälleen hyvin kaverillisesti ja leikkisästi. Toki tämä kaikki on silkkaa first chakra -osastoa, kuten Tara asian ilmaisisi, mutta ihanan pakotonta, kaunista lipumista hetkestä seuraavaan. Ja olen siitä onnellinen ja kiitollinen. Come what may. En halua odottaa mitään muuta tai yhtään enempää, joten keskityn vain tähän lipumiseen.

Olemme olleet lähes kaksi viikkoa aamusta iltaan Hotel Anand Palacessa Bhagsussa, meditoiden ja tanssien. Se mitä näin tänään taksin ikkunasta oli henkeäsalpaavan kaunista. Olen onnellinen, että jään tänne vielä muutamaksi viikoksi kurssin jälkeen. Kauniita ihmisiä, kauniita hymyjä, kaunista energiaa ja arkista aherrusta. Tosin voi olla, että tämän ihanan kuplan sisältä käsin katsottuna kaikki näyttää tänään kauniilta.

Haastattelen Amiyoa huomenna ja kirjoitan toivottavasti jutun Movementseista johonkin suomalaiseen lehteen. En ole vielä myynyt juttua mutta shouldn’t be a problem. Arvostan todella paljon sitä tapaa, jolla Amiyo ja Chetan opettavat ja työskentelevät. Eilinen oli hyvä esimerkki. Rakastan sitä suoruutta ja terävyyttä, jolla Amiyo pakotti minut kohtaamaan oman tunnekuohuni.

Nyt syömään ja kasilta iltasessioon.

Ei kommentteja: