maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Tulla vai ei?

Minun ei olisi pitänyt lukea tätä, mutta luin silti: http://en.wikipedia.org/wiki/Female_ejaculation

Tässä on taas yksi hyvä esimerkki, miksi en arvosta tiedettä enkä ole kiinnostunut tieteen ihmiskäsityksestä. Annanko ihmisten (pääasiassa miesten), joita en tunne ja jotka eivät tunne minua, määrittää että kyllä, Virpi sai eilen ejakuloidessaan orgasmin. Tai vaihtoehtoisesti: ei, Virpi ei ejakuloinut lainkaan, se oli vain virtsaa.

Häpeä alkoi jo nostaa kierroksia täysimittaista paniikkia varten: ei helvetti laskinko minä todellakin alleni? Pissasinko silloin aiemmin Adimin päälle? Mitä jos se tapahtuu ensi kerralla uudestaan?

Sitten palasin oman kokemukseni eli oman kehoni äärelle. Ejakuloin monta kertaa, mutta ei, minä en saa orgasmia. Ejakulaatio ei ole yhtä kuin orgasmi.

Kun kirkas, lämmin neste leviää kädelleni, maistan. Neste ei tuoksu eikä maistu millekään. Menen vessaan pissalle. Tuoksuu ja maistuu virtsalle. Ejakulaationeste ei ole virtsaa.

MOT.

Ei ole suurempaa todistusta kuin minun oman kokemukseni totuus. Kaikki nuo tiedemiehet ovat yksinkertaisesti väärässä.

Uskallanko luottaa oman kokemukseni erehtymättömään viisauteen silloin, kun jokin auktoriteetti tai suuret massat väittävät toista? Siinäpä haaste tällä “tiellä”, jonka olen valinnut. Että olen riittävän rohkea elämään marginaalissa. Luotan yhden naisen enemmistööni. Se, mikä on “kaikkien” mielestä normaalia, voi ehkä ollakin normaalia, mutta se ei luonnollista. Se ei ole totta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti luota vain omaan kokemukseesi! Suosittelen luettavaksesi kirjaa Keskusteluja jumalan kanssa (vaikka melkein luulen että olet näihin jo tutustunut.) Kiitos hyvistä kirjoituksista!

Jaska Jaskanpoika kirjoitti...

Itselläni on täsmälleen sama kokemus seksistä ejakuloivan naisen kanssa. Tieteen voi unohtaa tällaisissa tilanteissa, vaikka toisaalta tieteestä on paljon hyötyäkin.

Seksiin tuntuu liittyvän tieteessä paljon väärää tietoa, joka taitaa lähteä ihmisten peloista. Esimerkiksi useimmat seksologit kiistävät esim. vaginaalisen orgasmin olemassaolon.

Arvelen sen lähtevän pelosta, että nykyaikana on väärin ajatella että nainen ei olisi täysin itseriittoinen, eli voisi tarvita jotain muuta saadakseen syvemmän tyydytyksen.

Vaginaalisen orgasmin saaminen on kai mahdotonta, ellei mukana ole mies (tai ehkä myös nainen?) joka tietää mitä tekee sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Seksiymmärryksen puute tieteessä palaa sekin egoismiin.