tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Planeettojen tanssia

Kävin siis astrologin, sri Mohanjin pakeilla. Koska tein muistiinpanoja ja kirjoitin ne itselleni puhtaaksi, olisi silkkaa materiaalin haaskausta jättää ne julkaisematta täällä.

En tiedä veedisestä astrologiasta paljon, enkä kyllä länsimaisestakaan, mutta ymmärtääkseni veedisessä versiossa annetaan paljon konkreettisia käytännön neuvoja tyyliin syö näin, toimi näin, niin elät harmoniassa syntymäkarttasi kanssa ja elät terveempää, täydempää elämää. Veedinen astrologi myös ennustaa hanakammin kuin länsimainen. Ohessa siis puolen tunnin session anti. Muutaman läheisiäni koskevan kohdan olen jättänyt pois.

Terveys

Ihottumasi johtuu ensisijaisesti kuumuudesta ja ruoka-allergiasta. Söitkö jotain erityistä ihottuman puhjetessa. Saitko ruokamyrkytyksen? Mitä sellaista söit, joka laukaisi oireet? Mausteita? Pikkelssiä? Kalaa? (Toim.huom: Ihottuma puhkesi vuosi sitten Intiassa. Edellinen pari vuotta aiemmin Malesiassa.)

Tarkista säännöllisesti rinnat, sydän ja keuhkot. Näillä alueilla voi tulla terveysongelmia, jos olet huolimaton.

Kehosi on vesipitoinen (water oriented). Siksi syö 2–3 mustapippuria aamuisin, ennen kuin syöt mitään muuta. Pureskele hitaasti ja juo vettä päälle.

Älä koskaan anna tulla ummetusta. Syö kuituja, banaania ja käytä tarvittaessa lääkettä, jotta suoli toimii normaalisti. Pidä huoli, että vatsa on täysin tyhjä. Suolistoon jäävät kaasut aiheuttavat allergisia reaktioita. Tämä auttaa myös iho-ongelmaasi.

Onko kotimaasi hyvin kylmä? Elimistösi ei siedä kuumuutta.

Ravinto

Kun syöt aamuisin 2–3 mustapippuria ja juot 2–3 litraa vettä päivässä, ihosi alkaa voida paremmin.

Kontrolloi haluasi syödä. Liikaa syöminen ei ole sinulle hyväksi. Älä syö sitä sun tätä milloin sattuu, vaan nauti säännöllisiin aikoihin aamupala, lounas ja päivällinen.

Vältä kolesterolia sisältäviä ruokia, lihaa ja öljyisiä ruokia. Älä syö paistettuja ruokia. Vältä vahvoja mausteita. Vähennä tupakanpolttoa ja alkoholin käyttöä. Alkoholi on sinulle erittäin vaarallinen aine.

Vältä kylmiä ruokia ja juomia. Valmista ateriat tuoreista ruoka-aineista, äläkä lämmitä uudelleen jääkaapissa säilytettyä ruokaa. Vältä munakoisoa.

Ihmissuhteet

Sinulla on oikein hyvä Jupiter ja positiivinen Saturnus. Saturnus kuitenkin indikoi yksinoloa ja yksinäisyyttä, olet eronnut kumppanistasi tai tulet eroamaan. Yhteiselämä kumppanin kanssa voi onnistua vain elämällä henkisempää, spirituaalisempaa elämää.

Saturnuksen vaikutusta on sekin, että olet yleensä varautunut, etkä pysty tai halua olla ihmisten kanssa. Älä ajattele tätä asiaa pessimistisesti, koska silloin siitä seuraa masennusta ja yksinäisyyden tunteita. Ota tämä piirre henkisenä voimavarana. Mitä enemmän kehität ja parannat henkistä puoltasi, sitä vähemmän tunnet olosi yksinäiseksi. Sen sijaan nautit siitä.

Kun saat lahjan, varmista, että annat jotain vastalahjaksi. Vältä tilanteita, joissa saat lahjoja. On tärkeää, ettet jää kiitollisuudenvelkaan vaan pysyt itsenäisenä.

Perhe

Äitisi tukee sinua monin tavoin. Äidilläsi on myös hyvin henkinen luonto (spiritual nature).

Omalle perheelle ei ole esteitä. Sinulla on mahdollisuus saada kaksi lasta, jos yrität. Mutta mahdollisuus myös adoptioon. Sinulle on annttu vapaus päättää, mahdollisuus molempiin on olemassa.

Jos saat lapsia, heistä pidetään kyllä huolta. Sinun ei tarvitse huolehtia.

Työ

Sinulle sopivia töitä ovat opettaminen, kirjoittaminen, kustannustoiminta, journalismi, joogan opettaminen, parantaminen (healing). Julkisuus, joukkotiedotus, julkisuuden luominen. Mahdollisesti myös lääketiede, työskentely kirjastossa tai kirjanpitäjänä. Valokuvaus - voit koota valokuvakansion tai -teoksen. Voit tehdä myös editointityötä elokuva- tai tv-alalla.

(Kerron tässä vaiheessa, että kyllä, olen todellakin kirjoittaja/toimittaja, ja astrologi sanoo: “Jos haluat kirjoittaa kirjan, nyt on sopiva aika aloittaa. Julkaiset sen vuonna 2011.”)

Raha

Sinulla on mahdollisuus pieneen perintöön äidin puolelta, mutta muuten sinun pitää tienata omaisuutesi omalla työllä. Nyt on hyvä aika aloittaa mikä tahansa uusi työ.

Elämäsi on hyvin tasapainossa, ei äkkinäisiä nousuja tai rikastumisia, mutta ei myöskään laskuja. Sinusta ei tule rikasta, mutta ei myöskään kerjäläistä. Elämäsi on henkistä elämää, kohtuullista. Yritä vähentää tarpeita ja haluja, sillä silloin voit tulla todelliseksi miljonääriksi. On parempi olla köyhä keisari kuin rikas kerjäläinen.

Rahallisesti elämässäsi on aina ylä- ja alamäkiä. Jos saat rahaa, kannattaa hankkia valkoisia helmiä. Ne ovat hyväksi sinulle.

Henkisyys

Yritä kehittää henkistä elämää meditaation avulla. Se on elämäsi, se on vastaus. Sinulla on hyvä sydän ja hyvät kyvyt ja mahdollisuudet löytää yhteys opettajaan tai mestariin.

Planeetat

Rahu, Mars ja Saturnus ovat vaarallisia planeettoja, mutta sinulla ne ovat suotuisissa, positiivisissa asemissa. Saturnus aiheuttaa kuitenkin sen verran kränää, että ilmassa on “ihmissuhteiden katkeamisia”, mikä johtaa yksinoloon, mutta se on henkisestä näkökulmasta hyvä asia.

Aikataulu

2001 “Spirit of Moon”. Henkinen elämäsi alkoi, sait vahvan buustin.

2009 Jupiter on oikein hyvässä asemassa henkisen kehityksen kannalta. Tänä vuonna sinulla on myös mahdollisuus löytää itsellesi kumppani, jos niin haluat. Sinun ei tarvitse, sillä kartallasi on myös vahvana mahdollisuus olla yksin. Sinulle on annettu vapaus valita. Tämä vuosi on myös hyvä vuosi tehdä lapsia, jos niin haluat.

2011 “Spirit of Mars”. Terveys paranee, samoin ihmissuhteet, suhteet ystäviin ja sukulaisiin. Ihottuma tulee ja menee, se ei ole suuri ongelma, mutta yleinen terveydentilasi paranee selvästi vuodesta 2011 alkaen.

2018 Jos menet naimisiin, saat lapsen ja imetät, älä lopeta imettämistä liian aikaisin. Voi tulla tukoksia. Pidä muutenkin huoli rinnoista. Jotkut naiset lopettavat imettämisen liian aikaisin kauneussyistä, mutta se voi johtaa vakaviin sairauksiin.

Muuta

Älä käytä norsunluusta valmistettuja esineitä tai koruja.

Hanki pieni, intialainen saviruukku. Laita ruukkuun hunajaa, sulje ja kääri muoviin. Ripusta ruukku seinälle. Lounaisnurkka on paras.

Hanki pala puhdasta hopeaa ja hautaa se maahan neem-puun alle.

Voit myös hankkia hopeisen rannerenkaan. Tee siihen punaisella tussilla punainen piste.

Keltaiset safiirikorut ovat hyviä sinulle.

Laita kultaiset renkaat korviin. Ei isoja, vaan ihan pienet.

Älä pidä kotonasi rahapuuta tai tulasia.

Pujat (rituaalit)

Tee joka vuosi Saturn Puja. Se edistää henkistä oppimistasi, mutta auttaa myös kehittymään työssä, poistaa esteitä ja viivytyksiä.

Tee tänä vuonna yksi Rahu Puja. Vähän negatiivisuutta. Tänä vuonna on mahdollista, että ajaudut jonkun läheisen kanssa riitoihin, be careful.

Tee Thila Homa -rituaali kerran elämäsi aikana. Joillekin se on tarpeen joka vuosi, sinulle kerran elämässä. Tällä pujalla rukoillaan rauhaa esi-isille. Sinun olisi hyvä rukoilla päivittäin rauhaa esi-isiesi sieluille.

Jos läheisesi sairastuu tai tulee riitaa tai muita ongelmia sukulaisten tai naapurien kanssa, kannattaa tehdä puja Rahulle ja/tai Marsille.

Ei kommentteja: