keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

Se pidentää ikää

Tulin juuri Amman darshanista eli halauksesta. Vähän hassu olo. Amma nauroi minulle. Hän piti minua ensin rinnuksillaan, nosti sitten pääni ylös, katsoi silmiin ja nauroi hersyvästi. Ja veti takaisin syliin. Finland, Finland, huusivat avustajat, ja Amma sopotti jotain korvaani. En ymmärtänyt, mutta kuulosti mukavalta.

Nyt istun niin sanotussa länkkärikahvilassa teellä ja suklaakakulla. Hyvää! Kyllä mua itseänikin hymyilyttää kovasti. Siis Amma tosiaan nauroi mulle päin naamaa!

4 kommenttia:

karhurannanesa kirjoitti...

:D

Lara kirjoitti...

;-)

Anu Välitalo kirjoitti...

Ihanaa :D

Kun halasin Ammaa (Kaapelitehtaalla) niin minusta hän sopotti "rakkaus, rakkaus, rakkaus", siis suomeksi. Saattoi se olla mitä tahansa muutakin, kuuloni voi olla hiukan valikoiva!

Jotenkin mä vain palaan sinne. En kai ole koskaan saanut kovin ihmeellisiä kokemuksia juuri halatessa, mutta siellä on ehkä maailman mukavimman tuntuinen jonotus.

On ollut kivaa palata joulusta ja lukea kaikki sun päivitykset. Ah!

Anonyymi kirjoitti...

Just tulin Amman luota ja on vähän outo fiilis. Kävin haalauksessa, ja just toivoin että Amma katsoisi silmiin, mutta, niin kuin ensimmäisellä kerralla, hän oli ikään kuin huomaamatta minua, heti haalauksen jälkeen jotenkin näki, että hän ei halua katsoa silmiin. Tuntuu vähän pahalta - näkikö hän jotain pahaa tulevaisuudesta, vai olenko liian "likainen-syntinen-pimeä"? Olen nähnyt, kun hän nauroi muille, puheli, ilmeili, oli hauska, posiitivinen. Mulla on ihan päinvastoin...jotenkin surullista.....